Devamlı Tekrar Eden Mavi Ekran Hataları

erdemerdem

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Antropolog, Çalgı Yapımcısı
Merhabalar. Monster Abra A5 13.2 kullanıyorum. Devamlı olarak "Critical Process Died, Unexpected Store Exception, System Service Exception" hataları alıyorum. Servis temiz kurulum öneriyor, defalarca denedim. Temiz kurulum yapıyorum, sürücüleri güncelliyorum, tarayıcı bile kurmuyorum, yine de mavi ekran veriyor. Artık rüyalarıma girmeye başladı bu problem.

Diğer taraftan ayarları doğru yapmama rağmen minidump dosyası oluşmuyordu. Son birkaç seferdir minidump dosyaları oluştu ne hikmetse. İnceleyebilirseniz çok makbule geçecek. Sevgiler, saygılar.

Minidump Dosyaları:

Sıcaklık değerlerinde, bellek ve disk kullanım değerlerinde bir sorun yok. Yine de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Umarım dump dosyalarını inceleyecek birisi çıkar.
Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?
Minidump dosyalarını inceleyecek birilerine nasıl ulaşabilirim?

Son düzenleme:
Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?
Minidump dosyalarını inceleyecek birilerine nasıl ulaşabilirim?
Ben varım, ulaştın bile 🙂
Intel GPU güncelle, Nvidia GPU DDU ile kaldır ve bir önceki sürücüyü yükle. Sorun devam ederse furmark testi yapın.

@claus
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Deneyeceğim. Bir süre gözledikten sonra konuyu güncellerim.

Ufak bir sorum daha var. Minidump için ayarlarım doğru olmasına rağmen, mavi ekran anında %0'ın ilerisine geçemiyor bilgisayar ve minidump oluşmuyordu. Son formattan sonra aşağı yukarı 15 kez mavi ekran almama rağmen sadece 3 minidump dosyası oluşmuş. Onlar da şans eseri oluşmuş anladığım kadarıyla. Bu 3 dosyadan sonra yine mavi ekran aldım ama dosya oluşmadı yine. Bunun sebebi ne olabilir? Nasıl düzeltebilirim?

403152

Resimde işaretli bölümün tikini kaldırıp diğer resimde gözüken ayarların aynı olduğundan emin olun. Dosyaları incelemedim Claus gerekli cevabı vermiştir tekrar alırsan bakarız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı