Devamsızlık affı gelir mi?

Vero

Hectopat
Daha fazla  
Bir kaç yerde haber gördüm af gelecek diye doğru mu?

Bizim okulda o zaman 120 kişiden 90'ı kalıyor devamsızlıktan bu hafta İngilizce hocası dedi her zaman okulun son haftası okullara yazı gönderiyorlar silin diye.

Geliyorsa eğitim sistemine bir daha söveceğim. Neden yoklama alınıyor o zaman? Saçmalık.

Gelmesin bir kural var ve bu kurala herkes uymak zorunda. Devamsızlık süresi yetersiz evet fakat biz geliyorsak siz de paşa paşa geliceksiniz. Sınırınızı aşmanın bir bedeli var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, devamsızlık affı çıktı ve 10 gün özürsüz 20 gün özürlü devamsızlığım var. Özürsüz 11e çıkarsa kalıyor muyum yoksa aftan dolayı bir şey olmaz mı? Hiçbir yerde affın kaç gün olduğu vs. yazmamış. Riske atmakta istemiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi? Devamsızlık sınırda şu an.
@Teacher80 @Park Müdürü Benson hocam galiba konuda bilgi sahibisiniz. Etiket için kusura bakmayın rahatsız ettiysem. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…