Devamsızlık affı mı geldi?

Sistemseldir büyük ihtimal herhalde, 11lerdede varsa.

Xte herkes benimkide silinmiş diyor umarım teknik bir hata fln değildir
Şu an yalan haber yaymanın tam vakti. Devamsızlığı çok olanlar sevinip paylaşıyordur af falan çıktı diye. Sistemsel bir hata var, devamsızlığı çok olan arkadaşların boşa umutlanmamasını tavsiye ederim.

Katılıyorum dışarıda fırtına varken bizi okula gönderen zihniyet af mı çıkaracakmış.
Ona valilik karar verir hocam. Onun dışında bakan zaten sene başı bu konuda kararli olduğunu belirtmişti. Adam o okula geleceksiniz diyor yani.

Ona valilik karar verir hocam. Onun dışında bakan zaten sene başı bu konuda kararli olduğunu belirtmişti. Adam o okula geleceksiniz diyor yani.
Hocam şimdi herşey bir kenara, geçen yıllarda devamsızlık konusu bu kadar sıkı yönetim değildi. çoğu kişi okula gelmeyip gerek kütüphanede gerek ise dershanede eksiklerini kapatıyordu. Özel okullara diploma kaydı yapmaktan bahsetmiyorum bile. şimdi bu haksızlık değil midir. İnsanın canını sıkıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…