A ahlatt.r Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 638 Makaleler 1 Yer Tekirdağ 5 Haziran 2023 #1 20 gün raporlu, 10 gün özürsüz. Ben 6 gün özürlüye aktarabilir miyim ve nasıl aktarılır? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 5 Haziran 2023 #2 ahlatt.r dedi: 20 gün raporlu, 10 gün özürsüz. Ben 6 gün özürlüye aktarabilir miyim ve nasıl aktarılır? Genişletmek için tıkla... Aktarmayı bilmiyorum da sildirebilirsiniz bence.
ahlatt.r dedi: 20 gün raporlu, 10 gün özürsüz. Ben 6 gün özürlüye aktarabilir miyim ve nasıl aktarılır? Genişletmek için tıkla... Aktarmayı bilmiyorum da sildirebilirsiniz bence.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.694 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 5 Haziran 2023 #3 Olmuyor diye biliyorum. Şu anda sınırdasınız.
not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 5 Haziran 2023 #4 İdareye dilekçe verip sildirmeyi deneyebilirsin.
A ahlatt.r Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 638 Makaleler 1 Yer Tekirdağ 5 Haziran 2023 #5 not_man dedi: İdareye dilekçe verip sildirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sildirme diye birşey yok galiba HCI dedi: Olmuyor diye biliyorum. Şu anda sınırdasınız. Özürlünün bir sınırı var mı? Genişletmek için tıkla...
not_man dedi: İdareye dilekçe verip sildirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sildirme diye birşey yok galiba HCI dedi: Olmuyor diye biliyorum. Şu anda sınırdasınız. Özürlünün bir sınırı var mı? Genişletmek için tıkla...
not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 5 Haziran 2023 #6 ahlatt.r dedi: Sildirme diye birşey yok galiba Genişletmek için tıkla... Sildirme var ama idarenin inisiyatifine kalmış. Ben daha önceden sildirtmiştim belge almak için. Güzelce durumu açıkla olmazsa velinle gidip konuşmayı dene.
ahlatt.r dedi: Sildirme diye birşey yok galiba Genişletmek için tıkla... Sildirme var ama idarenin inisiyatifine kalmış. Ben daha önceden sildirtmiştim belge almak için. Güzelce durumu açıkla olmazsa velinle gidip konuşmayı dene.