Bumble.bee Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 3 Haziran 2024 #1 Merhaba. Ailem çalıştığı için okula devamsızlık dilekçesi vermek için gelemiyor. Ailem yerine teyzem dilekçe imzalamak için gelebilir mi?
Merhaba. Ailem çalıştığı için okula devamsızlık dilekçesi vermek için gelemiyor. Ailem yerine teyzem dilekçe imzalamak için gelebilir mi?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 3 Haziran 2024 #2 Bumble.bee dedi: Merhaba. Ailem çalıştığı için okula devamsızlık dilekçesi vermek için gelemiyor. Ailem yerine teyzem dilekçe imzalamak için gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet gelebilir.
Bumble.bee dedi: Merhaba. Ailem çalıştığı için okula devamsızlık dilekçesi vermek için gelemiyor. Ailem yerine teyzem dilekçe imzalamak için gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet gelebilir.
Jukas Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #3 Ben direk müdüre söyledim babam gelemez diye babamı aradı devamsızlığımı sildirdi.
Bumble.bee Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 3 Haziran 2024 #4 Jukas dedi: Ben direk müdüre söyledim babam gelemez diye babamı aradı devamsızlığımı sildirdi. Genişletmek için tıkla... Biz de gelip imzalamasını istiyor.
Jukas dedi: Ben direk müdüre söyledim babam gelemez diye babamı aradı devamsızlığımı sildirdi. Genişletmek için tıkla... Biz de gelip imzalamasını istiyor.