Devamsızlık dışı rapor nasıl alınır?

Okula gidemeyecek durumdaysanız tam teşeküllü bir devlet hastanesi ya da üniversite hastanesine gidip muayene olacaksınız, muayene olduktan sonra ilgili doktor sizi heyete yönlendirir. Heyet de uygun görürse size heyet raporu verilir. Böylelikle izinli devamsızlığınız 60 güne kadar çıkıyor.
Not: Özel hastanelerde heyet raporu verilmez, devlet hastanesi şart.

Özel hastaneler de verebiliyor.

Özel hastaneler de verebiliyor.

Heyet raporunun ne olduğunu biliyorsunuzdur. Özel hastanelerdeki verilen heyet raporlarının bir anlamı olmaz ve özel hastaneler, doğrudan heyet raporu vermez. Devlet hastanesine yönlendirir. Devlet hastanesi heyet için belli bir gün verir ve o gün hastaneye gidersiniz, birçok doktor tarafından muayene edilir; sonrasında da size belli bir oran verilir sağlık durumunuzla alakalı. Neye dayanaraktan bu yorumu yaptınız?

Hem 6. hem de 11. sınıfta ilki Kronik böbrek yetmezliği, ikincisi miyokardit perikardit sebebiyle almış olduğum heyet raporuna dayanarak söylüyorum. Emin ol heyet raporunun ne olduğunu çok iyi biliyorum (sağlık kurulu raporu)
Şunu da belirteyim her özel hastane veremiyor bunu ben de biliyorum ancak Memorial, Acıbadem, Güven gibi büyük hastaneler izinli olmak suretiyle rapor verebiliyorlar. Rastgele özel hastane elbette veremez ancak bu demek değildir ki hiçbir özel hastane veremez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…