Devamsızlık duzeltilmiyor

Rektepat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt
Merhaba arkadaşlar, lise 2 öğrencisiyim. Özel mesleğe gidiyorum. Bugün sağlık ocağından 1 günlük izin aldım ve müdüre verdim fakat özürsüz olarak girmiş. Neden diye sorduğumda öğretmene saygısızlık yapmışım. Daha bu haftanın 1. günü ve ben geçen hafta 2 gün gittim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığın saygısızlığı başka bir şey olarak yapamaz böyle bir hakkı yok, şikayet etmeniz en doğrusu bu (bir sorun çıkardıysan sözlü uyarı falan yemen lazım, böyle bir şey yok).

Merhaba arkadaşlar, lise 2 öğrencisiyim. Özel mesleğe gidiyorum. Bugün sağlık ocağından 1 günlük izin aldım ve müdüre verdim fakat özürsüz olarak girmiş. Neden diye sorduğumda öğretmene saygısızlık yapmışım. Daha bu haftanın 1. günü ve ben geçen hafta 2 gün gittim.

Direkt müdürle konuş durumu anlat sağlık ocağı kağıdını göster belki yanlış anlaşılma olmuştur olmazsa idareyle konuşmayı dene.

Direkt müdürle konuş durumu anlat sağlık ocağı kağıdını göster belki yanlış anlaşılma olmuştur olmazsa idareyle konuşmayı dene.

Sabah okula gittim müdüre soyledim kağıdı verdim cidden sıkıntı.

Hocam pisa denen bir sınav var. Okul da katılmış. Ben de aralarından secilmisim. Sürekli sınıfta birakacağız gelmezseniz deyip deyip duruyolar. Benim devamsızlığı 6 gün öğretmen kalirsin demis.

Ailene dilekçe yazdır illa rapora gerek yok diye biliyorum düzeltmezlerse annen baban gelsin o zaman düzeltirler.

Annem çalışıyor babam müsait ama gelirse sıkıntı çıkar.

Hocam pisa denen bir sınav var. Okul da katılmış. Ben de aralarından secilmisim. Sürekli sınıfta birakacağız gelmezseniz deyip deyip duruyolar. Benim devamsızlığı 6 gün öğretmen kalirsin demis.

Hocam gelsin babanız. Böylelerine iyi oluyor.

Hocam pisa denen bir sınav var okulda katılmış bende aralarından secilmisim sürekli sınıfta birakacağız gelmezseniz deyip deyip duruyolar benim devamsızlığı 6 gün öğretmen kalirsin demis.

6 gün devamsızlıkla kalmazsın 10 olması gerekiyor diye biliyorum(tam emin değilim en son 5E düşecek diye bir söylenti vardı ama geldi mi haberim yok)

Hocam gelsin babanız. Böylelerine iyi oluyor.

Çok sıkıntı çıkarırsa babası şikayet edilebilir sıkıntı çıkarmayacak birilerini götürmek daha mantıklı sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı