Devamsızlık faaliyete geçirilirse sınıfta kalınır mı?

928783

Yoctopat
Selamlar 12. sınıfım devamsızlığım 30.5 oldu bu durumda sınıfta kalmayayım diye idareci 1 gününü faaliyet yaparım dedi (12 Aralık günü okul gezisi vardı faaliyet yazmayı unutmuştu) ve o gün ise aralık ayı olarak seçmiş yani 1. dönem. Evet devamsızlığım 29.5 oldu şu an ama bugün 1. dönemi nasıl faaliyet yaptı sonuçta o sisteme işlemiş karneye kaydedilmişti. Bu durumda sınıfta kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlıklar yıllık olarak hesaplanıyor. Özürsüz 10 gün, toplam 30 gün devamsızlık hakkınız var ve bu bir eğitim-öğretim yılı için geçerli. Okul idareleri, geçmişe yönelik devamsızlıklarda işlem yapamadığını söyler ancak yapabilirler. Sadece yönetmeliğe göre yapmaları yasal olmaz. Devamsızlığınızın bir gününü faaliyete aktardılarsa sınıfta kalmazsınız.

Kalmazsın direkt toplama bakıyorlar. E okulda toplamı 30 u geçmediği sürece sorun yok.
Devamsızlıklar yıllık olarak hesaplanıyor. Özürsüz 10 gün, toplam 30 gün devamsızlık hakkınız var ve bu bir eğitim-öğretim yılı için geçerli. Okul idareleri, geçmişe yönelik devamsızlıklarda işlem yapamadığını söyler ancak yapabilirler. Sadece yönetmeliğe göre yapmaları yasal olmaz. Devamsızlığınızın bir gününü faaliyete aktardılarsa sınıfta kalmazsınız.
Çok teşekkürler dediğiniz gibi şuan 20 özürlü 9.5 özürlü olarak görünüyor ben 1. Dönem gününü faaliyet yaptı belki sistem sorun çıkartır sanmıştım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı