Devamsızlık hakkı bitince ne yapılabilir?

Yaren7272721

Hectopat
Arkadaşlar 18 gün özürlü, 12 gün devamsızlık yaptım. Şu an sınıfta kalmış mıyım bilmiyorum. Çok ailevi sorunlar yaşadım, 4 farklı okula gittim psikolojim iyi olmadığı için bu kadar süre gitmedim. Yüzdelik dilim LGS'de 3'tü, gerçekten iyi bir sonuç, en azından benim için. Ama psikolojim yüzünden kafam çok dolmuştu gitmedim gidemedim. Her neyse bunu anlattım çünkü fiziksel sağlığım ile alakalı değil, biraz araştırdım heyet raporu alınabiliyormuş. Lise okumak da zorunlu diye biliyorum ki şurada son 1.5 ay falan kalmış, bitirmek istiyorum ama toplam devamsızlık 30 oldu. Kalmış mıyım ben? 18 özürlü, 12 özürsüz hani bu durumda bir şey yapabilir miyim? Bundan sonra tam gaz gitsem hani nolur? Bu Cuma da gitmedim, 18 gün özürlü, 11 gün özürsüzdü, 12 gün özürsüz oldu. Toplam 30 gün oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 18 gün özürlü, 12 gün devamsızlık yaptım. Şu an sınıfta kalmış mıyım bilmiyorum. Çok ailevi sorunlar yaşadım, 4 farklı okula gittim psikolojim iyi olmadığı için bu kadar süre gitmedim. Yüzdelik dilim LGS'de 3'tü, gerçekten iyi bir sonuç, en azından benim için. Ama psikolojim yüzünden kafam çok dolmuştu gitmedim gidemedim. Her neyse bunu anlattım çünkü fiziksel sağlığım ile alakalı değil, biraz araştırdım heyet raporu alınabiliyormuş. Lise okumak da zorunlu diye biliyorum ki şurada son 1.5 ay falan kalmış, bitirmek istiyorum ama toplam devamsızlık 30 oldu. Kalmış mıyım ben? 18 özürlü, 12 özürsüz hani bu durumda bir şey yapabilir miyim? Bundan sonra tam gaz gitsem hani ne olur? Bu cuma da gitmedim, 18 gün özürlü, 11 gün özürsüzdü, 12 gün özürsüz oldu. Toplam 30 gün oldu.

Kalmışsın.

Maksimum 10 gün özürsüz yapabilirsiniz.

Evet maalesef sınıf tekrarı yapman gerek. Belki bir ihtimal müdürle konuşup devamsızlığını özürlüye geçirtebilirsin. Ama bu saatten sonra çok zor. Geçmiş olsun.
Özürsüzleri özürlüye geçirsem toplam 30 gün özürlü olsa kalıyor muyum

Özürsüzleri özürlüye geçirsem toplam 30 gün özürlü olsa kalıyor muyum
O 2 günü özürlüye aktarabilirsen kalmazsın.
Aile dilekçe verince özürsüzleri direkt özürlüye geçiriyorlar ama silmiyorlar.

Özürlü, özürsüz toplam 30 gün devamsızlık hakkın var. Özürlü için bir sınır yok ama özürsüz devamsızlığın 10 günü geçmemeli.

Sen şu an tam 30 gün hakkını kullanmışsın. 12 gün olan özürsüz devamsızlığın 2 gününü özürlüye geçirtmen gerek sadece.

Her okulda farklı mı bilmiyorum ama 30,5 gün olunca kalıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı