Devamsızlık hakkı bitince ne yapılmalı?

Daha fazla  
Devamsızlığım 18 gündü 20 günü geçince sınıfta kalıyorum ve 8 MAYIS-12 Mayıs tarihlerinde okulda olduğum halde yok yazılmışım geç kalmıştım ve geldiğimde hocaya haber verdim beni yok yazmayın diye ve inadına mı yaptı bilmiyorum beni yok yazmış. Devamsızlığım sınırı geçti müdür yardımcısına dedim olduğum halde yok yazılmışım diye tamam dedi okul numaramı not aldı ama hala silmemiş. Ne yapmam gerek? Boşu boşuna sınıfta kalmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlığım 18 gündü 20 günü geçince sınıfta kalıyorum ve 8 MAYIS-12 Mayıs tarihlerinde okulda olduğum halde yok yazılmışım geç kalmıştım ve geldiğimde hocaya haber verdim beni yok yazmayın diye ve inadına mı yaptı bilmiyorum beni yok yazmış. Devamsızlığım sınırı geçti müdür yardımcısına dedim olduğum halde yok yazılmışım diye tamam dedi okul numaramı not aldı ama hala silmemiş. Ne yapmam gerek? Boşu boşuna sınıfta kalmak istemiyorum.

Hocam bir şey olmaz benim bir arkadaş 40 gün devamsızlık yaptı adam geçti sorun yok yani.

Özürsüz 20 gün devamsızlık hakkınız var. 20 günü aşarsa sınıfta kalıyorsunuz. Devamsızlığınız 20 günü aşarsa veliniz, sizin yerinize okula gitsin ve devamsızlıklarınızı özürlüye aktarım sağlasın. Özürlü devamsızlık için sınır olmadığından sorun oluşturmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı