Devamsızlığım 18 gündü 20 günü geçince sınıfta kalıyorum ve 8 MAYIS-12 Mayıs tarihlerinde okulda olduğum halde yok yazılmışım geç kalmıştım ve geldiğimde hocaya haber verdim beni yok yazmayın diye ve inadına mı yaptı bilmiyorum beni yok yazmış. Devamsızlığım sınırı geçti müdür yardımcısına dedim olduğum halde yok yazılmışım diye tamam dedi okul numaramı not aldı ama hala silmemiş. Ne yapmam gerek? Boşu boşuna sınıfta kalmak istemiyorum.
Ailenden birisi abla abi de olur onlarla beraber gidip imza ile sildirebilirsin yani izinli sayılırsın veya ailen bu durumu da söyleyebilir düzeltilmesi için genelde aileler gelince daha titiz davranıyorlar.
Devamsızlığım 18 gündü 20 günü geçince sınıfta kalıyorum ve 8 MAYIS-12 Mayıs tarihlerinde okulda olduğum halde yok yazılmışım geç kalmıştım ve geldiğimde hocaya haber verdim beni yok yazmayın diye ve inadına mı yaptı bilmiyorum beni yok yazmış. Devamsızlığım sınırı geçti müdür yardımcısına dedim olduğum halde yok yazılmışım diye tamam dedi okul numaramı not aldı ama hala silmemiş. Ne yapmam gerek? Boşu boşuna sınıfta kalmak istemiyorum.
Özürsüz 20 gün devamsızlık hakkınız var. 20 günü aşarsa sınıfta kalıyorsunuz. Devamsızlığınız 20 günü aşarsa veliniz, sizin yerinize okula gitsin ve devamsızlıklarınızı özürlüye aktarım sağlasın. Özürlü devamsızlık için sınır olmadığından sorun oluşturmaz.