Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #11 Saçmaa dedi: 5 günü geçerse belge verilmiyor ama özürlü devamsızlıkta geçerli mi? Genişletmek için tıkla... 5 gunu gecince belge alinmiyor.
Saçmaa dedi: 5 günü geçerse belge verilmiyor ama özürlü devamsızlıkta geçerli mi? Genişletmek için tıkla... 5 gunu gecince belge alinmiyor.
whoiszen Picopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 399 Çözümler 1 30 Ekim 2022 #12 Saçmaa dedi: Özürlü de sorun olmaz değil mi? Onları ben de biliyorum ama amacım özürlü devamsızlıkta 5 günü geçse bile belge alınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Özürlü devamsızlıkta sıkıntı olmuyor hocam özürsüzde 5 günü geçmemesi lazım.
Saçmaa dedi: Özürlü de sorun olmaz değil mi? Onları ben de biliyorum ama amacım özürlü devamsızlıkta 5 günü geçse bile belge alınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Özürlü devamsızlıkta sıkıntı olmuyor hocam özürsüzde 5 günü geçmemesi lazım.
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #13 Saçmaa dedi: Özürlü de sorun olmaz değil mi? Onları ben de biliyorum ama amacım özürlü devamsızlıkta 5 günü geçse bile belge alınıyor mu? 10. Genişletmek için tıkla... Özürlü devamsızlıklarda 5 günü geçse bile belge alabiliyorsunuz.
Saçmaa dedi: Özürlü de sorun olmaz değil mi? Onları ben de biliyorum ama amacım özürlü devamsızlıkta 5 günü geçse bile belge alınıyor mu? 10. Genişletmek için tıkla... Özürlü devamsızlıklarda 5 günü geçse bile belge alabiliyorsunuz.
B batuhancvsr Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #14 Yeni bitirmiş biri olarak söyleyeyim 5gün üzeri devamsızlıgınız varsa teşekkür alamazsınız 20 gün üstüde devamsızlıktan kalırsınız Ama bazı okullar 5 gün üzeri olup devamsızlıktan belge veriyor son sınıflara.
Yeni bitirmiş biri olarak söyleyeyim 5gün üzeri devamsızlıgınız varsa teşekkür alamazsınız 20 gün üstüde devamsızlıktan kalırsınız Ama bazı okullar 5 gün üzeri olup devamsızlıktan belge veriyor son sınıflara.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 30 Ekim 2022 #15 Umut Nas dedi: Lisede özürsüz devamsızlık hakkı hakkı 10 gündür. Lisede özürlü devamsızlık hakkı ise 20 gündür. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda da böyle. 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü devamsızlık hakkımız var ve ben daha hiçbirini kullanmadım. KingExodus dedi: Özürlü devamsızlıklarda 5 günü geçse bile belge alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet, geçen sene sürekli hastalandım, 5 günü geçti ama takdirname aldım.
Umut Nas dedi: Lisede özürsüz devamsızlık hakkı hakkı 10 gündür. Lisede özürlü devamsızlık hakkı ise 20 gündür. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda da böyle. 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü devamsızlık hakkımız var ve ben daha hiçbirini kullanmadım. KingExodus dedi: Özürlü devamsızlıklarda 5 günü geçse bile belge alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet, geçen sene sürekli hastalandım, 5 günü geçti ama takdirname aldım.