berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar sınıf ortamını sevmediğim için dönem sonu nakil alacağım fakat arada okula gitmiyorum bu nakili etkiler mi?
Arkadaşlar sınıf ortamını sevmediğim için dönem sonu nakil alacağım fakat arada okula gitmiyorum bu nakili etkiler mi?
7 766888 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.725 Çözümler 12 12 Aralık 2024 #2 berksahin_0 dedi: Arkadaşlar sınıf ortamını sevmediğim için dönem sonu nakil alacağım fakat arada okula gitmiyorum bu nakili etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Etkilemez diye düşünüyorum. Elinizde bir belge var sonuçta nakil için fakat nakil olana kadar gitseniz iyiydi. Devamsızlıktan kalmayın sonra
berksahin_0 dedi: Arkadaşlar sınıf ortamını sevmediğim için dönem sonu nakil alacağım fakat arada okula gitmiyorum bu nakili etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Etkilemez diye düşünüyorum. Elinizde bir belge var sonuçta nakil için fakat nakil olana kadar gitseniz iyiydi. Devamsızlıktan kalmayın sonra
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 473 Çözümler 10 12 Aralık 2024 #3 berksahin_0 dedi: Arkadaşlar sınıf ortamını sevmediğim için dönem sonu nakil alacağım fakat arada okula gitmiyorum bu nakili etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Nakil ile devamsızlığın bir bağlantısı yoktur.
berksahin_0 dedi: Arkadaşlar sınıf ortamını sevmediğim için dönem sonu nakil alacağım fakat arada okula gitmiyorum bu nakili etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Nakil ile devamsızlığın bir bağlantısı yoktur.
B bilmem of Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ağustos 2025 #4 calendula dedi: Nakil ile devamsızlığın bir bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla... Özürsüz 10u geçsek dahi 2. dönem başka okula nakil aldırabiliyor muyuz?
calendula dedi: Nakil ile devamsızlığın bir bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla... Özürsüz 10u geçsek dahi 2. dönem başka okula nakil aldırabiliyor muyuz?