(7) (Değişik:RG-1/7/2015-29403) Öğrencinin devamsızlık yaptığı süreye ilişkin özür belgesi veya yazılı veli beyanı, özür gününü takip eden en geç 5 iş günü içinde okul yönetimine velisi tarafından verilir ve e-Okul sistemine işlenir. Zorunlu hallerde özür belgesinin teslim süresi okul yönetimince 20 iş gününü aşmamak üzere uzatılabilir.
Merhaba arkadaşlar, şu an devamsızlığım 9.5 gün ve sildirmek istiyorum. Nasıl sildirebilirim?
Merhaba arkadaşlar, şu an devamsızlığım 9.5 gün ve sildirmek istiyorum. Nasıl sildirebilirim? Son hafta yoklama e-Okul'a geçer mi?
Çoğu okul son güne kadar devamsızlıkları işliyor mu? Hiç bir okulun son haftadaki devamsızlıkları işlediklerini görmedim.Son güne kadar çoğu okul işliyor devamsızlıkları. Veliniz dilekçe yazarak devamsızlıklarınızı özürlüye aktarabilrisiniz.
Ya da belge veya sınıfta kalma gibi sorununuz varsa idare ile konusup özürlüye geçirmesini isteyebilirsiniz.
Çoğu okul son güne kadar devamsızlıkları işliyor mu? Hiçbir okulun son haftadaki devamsızlıkları işlediklerini görmedim.
Çoğu okul son güne kadar devamsızlıkları işliyor mu? Hiçbir okulun son haftadaki devamsızlıkları işlediklerini görmedim.
(7) (Değişik:RG-1/7/2015-29403) Öğrencinin devamsızlık yaptığı süreye ilişkin özür belgesi veya yazılı veli beyanı, özür gününü takip eden en geç 5 iş günü içinde okul yönetimine velisi tarafından verilir ve e-Okul sistemine işlenir. Zorunlu hallerde özür belgesinin teslim süresi okul yönetimince 20 iş gününü aşmamak üzere uzatılabilir.
yo siliyolar direkDevamsızlık silinmez aslında özürsüz olan şey özürlüye geçer yani toplam 30 gün hakkınız var.
Velinizin gelip müdür ile konuşması gerek sonra bir kağıt verecekler onu dolduracaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.