Devamsızlık sonradan işlenir mi?

x4only17

Hectopat
Merhaba, ben bu sene on ikinci sınıf olduğum için özel okula verildim. Özel okulda da müdür yardımcısı sürekli devamsızlıklar çok önemli, gelmeyeni yok yazarım, af yok falan diyordu. Ben de evde ders çalışmak için 8 gün okula gitmedim ve bunlardan sadece 4. gün müdür yardımcısının kesin gelin dediği bir gün işlendi, ondan öncekiler bile işlenmedi. Onun dışında okulda yoklama kağıdı falan bile yok, telefondaki bir uygulamaya yazıyorlar devamsızlıkları. 2. döneme geçtikten sonra devamsızlıklarımın işlenme ihtimali var mı yoksa bir zaman aralığında falan mı yazmaları gerekiyordu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayalet sınıflar var diyorlardı özel okullarda. Okul ismi verin şikayet edelim böyle adaletsizlik olmaz. Ben de 12.sınıfım devlet fen lisesine gidiyorum devamsızlık yüzünden her gün okula gitmek zorunda kalıyorum özel okuldakiler evde çalışıyor oh ne güzel. Anca Tr'de olacak bir olay zaten.

Hayalet sınıflar var diyorlardı özel okullarda. Okul ismi verin şikayet edelim böyle adaletsizlik olmaz. Ben de 12.sınıfım devlet fen lisesine gidiyorum devamsızlık yüzünden her gün okula gitmek zorunda kalıyorum özel okuldakiler evde çalışıyor oh ne güzel. Anca TR'de olacak bir olay zaten.

Sadece sorun devamsızlık mı notları da öyle paran varsa her şey olur bu ülkede istediğin kadar şikayet et değişmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı