Devamsızlık sonradan sildirilir mi?

848839

Femtopat
Merhaba. İlk öncelikle iyi geceler. Size aklıma takılan bir soruyu danışmak istedim. Belki biliyorsunuzdur. Bu hafta yazılı haftası ben bayağı ağır hasta oldum. Hastaneden rapor aldım. Müdür beni e-Okul'a devamsız yazmış. Pazartesi okula gitsem e-Okul'dan siler mi? Bir de hocalar beni tekrar sınav yapar mı? Konuşma dinleme vb.

Raporu verdiğin zaman devamsızlıkları özürlü devamsızlık olarak değiştirirler. Hocaların raporlu isen sınavlarını yaparlar.

Merhaba. İlk öncelikle iyi geceler. Size aklıma takılan bir soruyu danışmak istedim. Belki biliyorsunuzdur. Bu hafta yazılı haftası ben bayağı ağır hasta oldum. Hastaneden rapor aldım. Müdür beni e-Okul'a devamsız yazmış. Pazartesi okula gitsem e-Okul'dan siler mi? Bir de hocalar beni tekrar sınav yapar mı? Konuşma dinleme vb.

Devamsızlık silme gibi bir şey olmaz sanırım özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirir eğer raporun varsa hocan tabii ki yapar sınavı.

Devamsızlık silme gibi bir şey olmaz sanırım özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirir eğer raporun varsa hocan tabii ki yapar sınavı.

Bazı okullar siliyor. Özellikle 8. ve 12. sınıfların devamsızlıklarını sene sonu sınavından dolayı devlet okulu olsa bile siliyor. Lisedeysen puanı yüksek okulların bir kısmı yapıyor bu güzellikleri. @848839 kaçıncı sınıftın?

8.sınıfım hocam
Okulunda eğer öğrenciler sık kalmıyorsa (özellikle 8. sınıflar) devamsızlık çok sorun olmaz bence, müdür silmeyeceğiz dese bile bazen siliyorlar sene sonu okulun başarısı artsın diye. Silinmezse de özürlü devamsızlık olarak geçer raporu verdikten sonra. Son zamanlarda MEB'in ortak sınavları çıktı, ortaokullarda var mı bilmiyorum. Eğer sınavların MEB sınavı değil ise ve raporun geçerli ise sınavlara sonradan girebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı