Ya bıktım bu devamsızlık konusunu görmekten gitseydiniz adam gibi okulunuza biz nereden bilelim her okulda farklı kimisi yazıyor kimisi yazmıyor evde yatarken buraya mı sordun ?
Ya bıktım bu devamsızlık konusunu görmekten gitseydiniz adam gibi okulunuza biz nereden bilelim her okulda farklı kimisi yazıyor kimisi yazmıyor evde yatarken buraya mı sordun?
Ya bıktım bu devamsızlık konusunu görmekten gitseydiniz adam gibi okulunuza biz nereden bilelim her okulda farklı kimisi yazıyor kimisi yazmıyor evde yatarken buraya mı sordun ?
Bizim okul grubuna 16.06.2025 tarihinden itibaren yoklama alınmayacak denildi sizinki nasıl olur veya genel olarak bir durum mu bilemem sorunun cevabına gelirsek de okulun kendi durumuna bağlı bir şey bazı okullar anında giriyor bazıları ise 3 4 gün sonradan toplu giriyor en doğru karar yarın okula gidip idareden bilgi almanız olur.
Ya bıktım bu devamsızlık konusunu görmekten gitseydiniz adam gibi okulunuza biz nereden bilelim her okulda farklı kimisi yazıyor kimisi yazmıyor evde yatarken buraya mı sordun?
Ne alaka? Ben okula gitmedim ve evde yatmak yerine fabrikada sabah vardiyasına gidiyorum arkadaşın durumunu bilmeden böyle ön yargı yapman hoş olmuyor.
dostum ne alaka? ben okula gitmedim ve evde yatmak yerine fabrikada sabah vardiyasına gidiyorum arkadaşın durumunu bilmeden böyle önyargı yapman hoş olmuyor