Devamsızlık sorunu

furkanss123

Centipat
Merhabalar 9.sinif öğrencisiyim okulda devamsızlığım bu sene biraz fazla oldu. Bazı olaylar nedeniyle 12.5 gün devamsızlığım var ve corona virüsü nedeniyle sildiremedim acaba bu sene sinifta mi kalacağım? Aklıma çok takılmaya başladı, okula gitsem açık olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar 9.sinif öğrencisiyim okulda devamsızlığım bu sene biraz fazla oldu. Bazı olaylar nedeniyle 12.5 gün devamsızlığım var ve corona virüsü nedeniyle sildiremedim acaba bu sene sinifta mi kalacağım? Aklıma çok takılmaya başladı, okula gitsem açık olur mu?
Hocam okul açık mı, bilmiyorum ama muhtemelen açıktır. İdareciler, müdür yardımcıları okulda oluyor, onlarla konuş, eğer özürsüz devamsızlığın 12 gün ise onu dilekçe verip, 10 güne düşür. Hocam bu arada devamsızlığı olan kesin kalıyor mu o belli değil. Bakan ona değinmedi, bu sene kalma olmayacak dedi ama not yönden mi, dedi yoksa her yönden mi o belli değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı