Devamsızlık yapılmasına rağmen artmayan devamsızlık girilir mi?

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gün devamsızlığımın olması lazım sıfır gün, sene başında yaptığım devamsızlık bile yazılmadı şu an yani geç kağıdı almam lazım, normalde hoca olmayınca almıyorum çünkü almamak işime geliyor oradan da 2 gün eklesek 6 gün devamsızlığım var diye varsaysak bu girilir mi? Sınavlar bitince hiç gitmemeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gün devamsızlığımın olması lazım sıfır gün, sene başında yaptığım devamsızlık bile yazılmadı şu an yani geç kağıdı almam lazım, normalde hoca olmayınca almıyorum çünkü almamak işime geliyor oradan da 2 gün eklesek 6 gün devamsızlığım var diye varsaysak bu girilir mi? Sınavlar bitince hiç gitmemeyi düşünüyorum.
SSene sonu doldurur hoca muhtemelen benimde bazen geç girildiği oluyor belki unutmuştur gidip sor

SSene sonu doldurur hoca muhtemelen benimde bazen geç girildiği oluyor belki unutmuştur gidip sor
Gidip sorsa bile eline bir şey geçmez, müdür yardımcısı ben devamsızlığı yazmıyorum diye bir şey diyemez.

Hocam taa sene başında ki devamsızlığın sene sonu doldurulamaz bence.
Boş ver gitsin hocam, devamsızlık girilince bakarsın orasına.

bizim okulda yazmıyor yaklaşık 1 hafta gitmedim devamsızlık 0.Bilerek uğraşmak istemiyorlardır kafaya takmayın

Bir anda yazabilirler bizim 1 ay sonra yazılıyordu bazen yani dönem başındaki şey dönem sonu yazılma ihtimali var mı bilmem ama.

Devamsızlığı okul kapanana kadar girebiliyorlar, haberiniz olsun. Devamsızlığınızı ona göre yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı