Devamsızlıkları tamamen sildirmenin bir yolu var mı?

2016 yılında lise son sınıftayken okulun bitmesine 1 ay kala devamsızlık hakkımı(20 özürlü 10 özürsüz) tamamen doldurduğum üstüne 5 gün devamsızlık yaptığım için kalma potasındaydım. Müdür yardımcılarım bana yardımcı olamayacaklarını, öyle bir haklarının olmadığını söylüyordu. Felsefe öğretmenim ise müdür yardımcısıyla görüşüp ikna etmiş ve yaklaşık 15 gün yaptığım devamsızlığı faaliyet olarak göstertmişti. Yani isteyen gayet yardımcı olabiliyor.

Şikayet olmadığı sürece denetleme olmaz, para karşılığı devamsızlık silen okullar da illaki vardır

Vallahi ben meslek lisesinden okuyorum ona rağmen bir gün gelmesen hemen yok yazıyorlar para karşılığı demeyelim de rüşvet ama bence korkarlar çünkü biri açığa çıkarasa meslekten men edilebilir rüşvetten ama öyle kral hocalar varsa silebilirse helal olsun biz son sınıf olduğumuz için rahatız arkadaş denesin şansını eğer siliyorlarsa bende o okula gideyim.

20 özürlü 10 özürsüz

Yanlış bilgi olmasın, düzeltme yapayım: Özürsüz 10 gün, toplamda da 30 gün devamsızlık hakkınız var. Toplam devamsızlık sınırını aştığınız için sorun olmuştur muhtemelen. Örneğin, 3 gün özürsüz, 22 gün özürlü devamsızlık yapan bir öğrenci sınıfta kalmaz.

Tamam sağ ol hocam herkesi bilgilendirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…