Çözüldü Devamsızlıkta doğru yönetmelik

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Stelantis

Hectopat
Daha fazla  
Devamsızlık üzerine birden fazla konu açtığım için özür dilerim, bu konu son günlerde kafama çok takılmaya başladı. Bugün rehberlik hocasından bilgi almak istediğimde bana özürlü 10 gün özürsüzde 10 gün toplam 20 gün sınırımın olduğunu belirtti. Fakat internetti bilgiler öyle demiyor, özürlü 20 gün özürsüz de 10 toplam 30 gün sınırın olduğu söyleniyor. Ben şimdi hangisine inanayım anlayamadım özürsüz 7.5 gün özürlü de 15 günüm var geçiyor muyum kalıyor muyum anlayamadim.

Çözüm
Özürlü 10 gün toplamda 30 gün hakkınız var, özürlü sınırı 20 değil. Örnek olarak 5 gün özürsüz fakat 26 gün özürlü devamsızlık yaparsanız toplak 31 olacağından kalırsınız.

Özürsüz 10 gün, toplam da 30 gün devamsızlık hakkınız var. Özürlü devamsızlığın 20 gün sınırı yok. Bu durumda kalmazsınız.
Rehber: Liselerde devamsızlık süresi kaç gündür?
Bu rehbere de bakabilirsiniz.

Şimdi ben önceki sene özürlü 13 gün özürsüzde 7 gün devamsızlık yapıp geçmiştim, 2023-2024 eğitim öğretim yılından sonra yani bu sene devamsızlıkta yapılmış herhangi bir değişiklik bulunuyor mu yoksa halen aynı mı?

Rehber hocalarının bu ülkede ne işe yaradığını anlamak güç.

Şimdi ben önceki sene özürlü 13 gün özürsüzde 7 gün devamsızlık yapıp geçmiştim, 2023-2024 eğitim öğretim yılından sonra yani bu sene devamsızlıkta yapılmış herhangi bir değişiklik bulunuyor mu yoksa halen aynı mı?
Aynı. Özürsüz 10 gün, toplam 30 gün hakkın var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı