Devamsızlıktan belge alamamanın eksisi var mıdır?

Çok takmamak lazım kağıt parçası cidden bende 2 taktir 5 teşekkür var hiçbir işe yaramıyorlar anlık sevinçden başka bir vasfı yok.

90 gün sürede 5 gün izin yapma hakkınız var demek. Sormak istediğiniz soruyu anladım ama böyle cevap vermek daha mantıklı geldi.

Bu kadar komik olmayın, gülmekten peteğe kafamı vurdum ölecektim az kalsın. O yüzden birazını yarına sakladım yarın güleceğim.

Kişiden kişiye değişir bu süre. Fazla olduğunu düşünen pek çok öğrencide var.

Komik olduğunuz kadar boş konuşuyorsunuz aynı zamanda. Ayrıca "90 günde" 5 gün değilmiş, 1 dönem 3 ay da değilmiş, 4,5 ay gibi bir zaman yapıyor. Bu da 9 ay yapıyor. 9 ayda 5 gün fazla sanırım komik adam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Annene babana ben taktir aldım diyemiyorsun onun dışında bir eksiği yok.

Hocam teşekkür/taktir belgesi alamıyorsun. Git kırtasiyeye bastır aynısını, ben öyle yaptım.

Hocam teşekkür/taktir belgesi alamıyorsun. Git kırtasiyeye bastır aynısını, ben öyle yaptım.

9.sınıfım takdir harici bir şey almadım şu ana kadar. Kırtasiyeye para vermeyi bırak gitmeye değmez eve gidene kadar kaybediom tek özelliği e-Okul'da duruyor öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…