Devamsızlıktan kalınan ders nasıl verilir?

mahmut2345

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben okula bu sene başladım hazırlığı atladigimdan birinci sınıfım. Bölümde bir İngilizce dersi var ve ben bu derse hazırlığı atladigimdan girmeyeceğim sanıyordum (bir arkadaşım da öyle söyledi) ama maalesef şimdi görüyorum ki bu dersten devamsızlıktan kalmışım. Ders programına baktığımda da bu dersin ileriki sınıflarda hep bölüm dersleriyle çakıştığını gördüm. Şimdi ben ne yapacağım? Seneye çakışan derslerin ikisini de alabilir miyim eğer alamazsam 2. sinif dersini mi alttan alacağım İngilizce dersini mi almak zorundayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlıktan kaldıysan yapabileceğin en mantıklı şey yaz okulunda (varsa) verip aradan çıkarmak. Diğer türlü çakışırsa hep alttan dersin kalır seni uğraştırır.

Bizde yaz okulu da yok başka ne yapabilirim?

Devamsızlıktan kaldıysan yapabileceğin en mantıklı şey yaz okulunda (varsa) verip aradan çıkarmak. Diğer türlü çakışırsa hep alttan dersin kalır seni uğraştırır.

Bir de şey sorayim ders çakışıyorsa önce 2. sınıf dersini mi alacağım yoksa alttan aldığım dersi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde yaz okulu da yok başka ne yapabilirim?

Bir de şey sorayim ders çakışıyorsa önce 2.sınıf dersini mi alacağım yoksa alttan aldığım dersi mi?

Eğer dersler birbirinin devamı şeklinde ilerlemiyorsa sorun olmaz. Yaz okulunu başka ünv'dende alabilirsin ama okulunun kabul etmesi lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı