Devamsızlıktan kalınca vizelere girmeye gerek var mı?

met0baba

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Hazırlık sınıfındayım. Dönemin başlayalı 2 hafta oldu ve B1 seviyesindeyim. Devamsızlık sınırı 21 ders, adliye sorunlarimdan dolayı 21 ders devamsızlığa ulaştım. Vizelere girmemeyi ve okula gitmemeyi düşünüyorum. 1 ders de olsa devamsızlık sildirmeleri imkansız. Zaten vizelerden sonra kur anlayamayacağımı bilmiyorum. O yüzden vizelere girsem bile girmeme gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlıktan kaldıysan sonraki ders döneminde hem derse hem sınavlara girmek zorundasın, devamlı bir şekilde derslerden kaldıysan sadece sınavlara girebilirsin derslere girmek zorunda değilsin.

Devamsızlıktan kaldıysan sonraki ders döneminde hem derse hem sınavlara girmek zorundasın, devamlı bir şekilde derslerden kaldıysan sadece sınavlara girebilirsin derslere girmek zorunda değilsin.

Okul, 13 Ocakta kapanıyor ve 13 şubat'ta tekrar başlıyor 13 Ocakta vizeler var ona girmek zorunda mıyım? Yani girmesem bile diğer dönemde B1'den başlayacağım değil mi?

Okul, 13 Ocakta kapanıyor ve 13 şubat'ta tekrar başlıyor 13 Ocakta vizeler var ona girmek zorunda mıyım? Yani girmesem bile diğer dönemde B1'den başlayacağım değil mi?
13 ocakta kapanan ders dönemi 13 şubatta açılmayabiliyor çünkü farklı ders dönemlerine denk geliyor, önümüzdeki sene aynı dönemde alırsın. Ne olur ne olmaz muhattabına danış hatta hocanın bu konuda sana yardımcı olmasını rica edebilirsin düşük ihtimal ama denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…