omeryilmazq Centipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 2 yıllık bölüm okuyorum tekrar YKS'ye hazırlanmak için derslere girmeyip sadece sınavlara girsem sorun olur mu? Yurt kaydim falan silinir mi?
2 yıllık bölüm okuyorum tekrar YKS'ye hazırlanmak için derslere girmeyip sadece sınavlara girsem sorun olur mu? Yurt kaydim falan silinir mi?
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 14 Kasım 2023 #2 Yoklama alıyorlarsa kalırsın.
omeryilmazq Centipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 JunQhan dedi: Yoklama alıyorlarsa kalırsın. Genişletmek için tıkla... Sınıf tekrarına kalmam sorun değil zaten tekrar YKS'ye girip bölüm değiştireceğim. Asıl olay yurtta kalma hakkımı kaybeder miyim o önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
JunQhan dedi: Yoklama alıyorlarsa kalırsın. Genişletmek için tıkla... Sınıf tekrarına kalmam sorun değil zaten tekrar YKS'ye girip bölüm değiştireceğim. Asıl olay yurtta kalma hakkımı kaybeder miyim o önemli.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.843 Makaleler 15 Çözümler 453 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Kasım 2023 #4 Dersler ile yurtta kalmanın bağlantısı yok.