VoidInCredible
Hectopat
Daha fazla
11 sınıf öğrencisiyim, bu sene zorunlu olarak ameliyata girdim ameliyat hatalı yapılmış 2. kez tekrarlandı uzun ve sancılı bir süreç çektim anlayacağınız. Ve bu süre boyunca çok yüksek devamsızlık yaptım. 31.5 devamsızlığım görünüyor sağlık kurulu sayılmıyor deniliyor ancak müdür bana kalacağımı söyledi. Ayrıca MEB'e dilekçe yazmak istediğimizde de red ediyor. Sizce ne yapmalıyım. Daha önce disiplin suçum veya benzeri olay olmadı. Öğretmenlerim sağlık raporun var diyor ancak o raporları verdiğimiz halde düz rapor olarak girdi sonra gidip konuştuk sağlık kurulu diye geçti. Ama hastane sistemindeki sağlık kurulu raporu sayılmazken müdürün girdiği rapor sayılıyor.
İzinli günlerde kontrol günlerim olduğum ameliyat heyet raporuna girmediğinden onları izinli olarak girdirmek zorunda kaldık. Hatta bu ayın 15'inde olan kontrolüme devamsızlık yüzünden gitmedim 1 haftalık tatili bekliyorum.
İzinli günlerde kontrol günlerim olduğum ameliyat heyet raporuna girmediğinden onları izinli olarak girdirmek zorunda kaldık. Hatta bu ayın 15'inde olan kontrolüme devamsızlık yüzünden gitmedim 1 haftalık tatili bekliyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: