Devamsızlıktan sınıfta kalınırsa OBP kırılır mı?

kerem_99

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dogrudan konuya gireyim YKS 2024 sinavina girdim sonra sonucuma gore tercih yaptim. Okula da gitmemistim bu sene dershaneden hazirlandim cunku ozelde sinifta birakmazlar diye dusunuyordum ve yerlestim. Ardindan okul ile konustuktan sonra ozel lisede devamsizliktan sinifta kaldigimi ogrendim. Ve bu sene tekrar hazirlanacagim icin okulu acik liseye gecirdim. Sinifta kalanlar icin boyle bir şey varmis. Simdi benim OBP kirildi mi?

Hayır sorun olmaz.

Önceki okulun rehberlik servisiyle görüşün bence

Durum da çok garip. 12. Sınıf öğrencisinin devamsızlıktan kalma durumu olduğu zaman okul bırakmamak için elinden geleni yapar normalde. Ben zamanında Anadolu lisesinde 12. Sınıfta bilerek sınıfta kaldım. Mayısın ortasına kadar idare sürekli bana ulaşıp "bak yavrum gel okula mezun ol, önceki devamsızlıklarıni bir şekilde hallederiz, bundan sonra nolur okula gel sınıfta kalma" diyordu

Devamsızlıktan kalacak arkadaşlarıma da ya devamsızlığıni sildirdiler ya etkinlik diye değiştirdiler ettiler bir şekilde sınıf geçirdiler veya mezun ettiler hep

Hayır sorun olmaz.

Kanka sorduğum herkes kırıldı diyor sen nereden biliyorsun ki? Sebebini biliyor musun?

Olay devamsızlığı geçti artık yeni dönem başladı zaten ben OBP'yi soruyorum o okulla işim olmaz.

Bu arada ekleyem tercihimdeki üniversite geldi.

Bu şekil.

Dosya Ekleri

• IMG_1454.jpeg
    88,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…