Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 Dostlarım kalır mıyım?
TheZeus Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 392 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #2 Özürsüz 10. Özürlü, özürsüz toplam 30 günü geçer ise başarı puanın ne olursa olsun başarısız sayılıyorsun.
Özürsüz 10. Özürlü, özürsüz toplam 30 günü geçer ise başarı puanın ne olursa olsun başarısız sayılıyorsun.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #3 TheZeus dedi: Özürsüz 10. Özürlü, özürsüz toplam 30 günü geçer ise başarı puanın ne olursa olsun başarısız sayılıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum. Kalmıyorum yani değil mi?
TheZeus dedi: Özürsüz 10. Özürlü, özürsüz toplam 30 günü geçer ise başarı puanın ne olursa olsun başarısız sayılıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum. Kalmıyorum yani değil mi?
TheZeus Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 392 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #4 Aeronight dedi: Ben de öyle biliyorum. Kalmıyorum yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Görünen öyle. Toplamda 27 gün. Kalmazsınız ama veliniz ile gidip okul ile konuşun derim. Özürsüz devamsızlıklarını özürlüye geçir garanti olsun.
Aeronight dedi: Ben de öyle biliyorum. Kalmıyorum yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Görünen öyle. Toplamda 27 gün. Kalmazsınız ama veliniz ile gidip okul ile konuşun derim. Özürsüz devamsızlıklarını özürlüye geçir garanti olsun.
Görkem KOZAN Decapat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 33 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm Otelcilik (Ön Büro) 28 Nisan 2022 #5 Kalırsın zamanın da 32 gün ile kaldım daha öncesinden sildirip yine gitmemiştim şakaya gelmez yani devamsizlik yapma.
Kalırsın zamanın da 32 gün ile kaldım daha öncesinden sildirip yine gitmemiştim şakaya gelmez yani devamsizlik yapma.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #6 Görkem KOZAN dedi: Kalırsın zamanın da 32 gün ile kaldım daha öncesinden sildirip yine gitmemiştim şakaya gelmez yani devamsizlik yapma. Genişletmek için tıkla... Dostum 9. sınıfta 29.5 yapmıştım şansıma korona çıktı tatil oldu okullar. Teşekkürler cevaplar için. TheZeus dedi: Görünen öyle. Toplamda 27 gün. Kalmazsınız ama veliniz ile gidip okul ile konuşun derim. Özürsüz devamsızlıklarını özürlüye geçir garanti olsun. Genişletmek için tıkla... Dostum görüp görebileceğin en *** müdür yardımcısı benimkidir muhtemelen. Adam bana kıl oldu. Rapor vermeye gittim adam Chrome'a sabitlemiş E-Okul'umu benim. Girdiğim gibi "merhaba" demeden devamsızlıklarımı söyledi, şok oldum.
Görkem KOZAN dedi: Kalırsın zamanın da 32 gün ile kaldım daha öncesinden sildirip yine gitmemiştim şakaya gelmez yani devamsizlik yapma. Genişletmek için tıkla... Dostum 9. sınıfta 29.5 yapmıştım şansıma korona çıktı tatil oldu okullar. Teşekkürler cevaplar için. TheZeus dedi: Görünen öyle. Toplamda 27 gün. Kalmazsınız ama veliniz ile gidip okul ile konuşun derim. Özürsüz devamsızlıklarını özürlüye geçir garanti olsun. Genişletmek için tıkla... Dostum görüp görebileceğin en *** müdür yardımcısı benimkidir muhtemelen. Adam bana kıl oldu. Rapor vermeye gittim adam Chrome'a sabitlemiş E-Okul'umu benim. Girdiğim gibi "merhaba" demeden devamsızlıklarımı söyledi, şok oldum.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #7 Özürlü 20, özürsüz 10 hak var. Senin özürlü devamsızlığın 20,5 belki sorun çıkartabilir bilmiyorum. Toplama bakarlarsa sorun olmaz.
Özürlü 20, özürsüz 10 hak var. Senin özürlü devamsızlığın 20,5 belki sorun çıkartabilir bilmiyorum. Toplama bakarlarsa sorun olmaz.