Öncelikle oynadığım MMORPG oyundan bahsedeyim çünkü benzer bir oyun arıyorum. İlla ki bulamadığım adını duymadığım oyunlar vardır. Mir4 isimli oyunu oynuyordum, Mobil/PC crossplay bir oyun, ancak P2W normalden fazla şekilde ağırlık basmaya başlayınca bıraktım. Ayrıca oyundaki karakterinizi NFT olarak satabiliyor olmanız para yatırmak istemeyen oyuncuların NFT satın alanlara yetişememesine sebep oluyor. Oyunda 150vs150, 200vs200, 250vs250 veya 350vs350 gibi tam emir komuta zinciri olan devasa savaşlar dönmekte. Binlerce üyesi olan Alliance'lar, bu Alliance'lar arası savaşlar ve birçok savaş türü var.
Oyunda savaş türleri olarak Castle Siege yani her bir sunucunun ayrı ayrı hakimini belirleyen savaşlar, Valley War yani her sunucunun kendine ait Valley haritalarını(oyunculara maaş olarak verilen madenin kazıldığı haritalar) kimin yöneteceğini ve gelir kazanacağını belirleyen savaş, Sabuk War yani savaşın yapıldığı Region'a hükmedecek imparatoru ve üyesi olduğu Alliance'ı belirleyen devasa bir savaş, World Boss savaşları yani rastgele bir sunucuda çıkan World Boss için yapılan savaş. Son olarak klasik klanlar arası savaşlar.
Oyunda EU, NA, ASIA, SA, MENA Region'ları bulunmakta ve her bir Region içerisinde kendisine ait sunucuları bulunmakta. Her sunucuda oraya hükmeden klanlar veya Alliance'lar ve tarafsız veya düşman klanlar bulunmakta ve sunucular arası parası neyse verip sınırsız geçiş yapabilme imkanı var.
Oyun bu şekilde, tamamen devasa miktarda oyunculu savaşlar odaklı, PvP odaklı bir oyun. Bu tarz bir oyun oynuyorsanız, biliyorsanız, tavsiye edebileceğiniz MMORPG oyunlar varsa paylaşırsanız sevinirim. Mobil/PC crossplay olabilir bir sakıncası yok, P2W olabilir ancak bahsettiğim gibi F2P oyuncuların inanılmaz şekilde geri kalmasına yol açmayacak şekilde olanını tercih ederim.