Deve idrarı hadisi gerçek mi?

Kur'an'da yazmıyorsa gerçek değildir. Hadislerle dini kitapta yazılanlar aynı olmayabiliyor.

Ucer dorder alabılırsınız dıyen zıhnıyet.

Şunu kaçıncı defa açıklıyorum yoruldum be artık.

O ayette eğer eşit davranabilirseniz diyor başka ayettede siz şüphesiz eşit davranamazsınız diyor.

O ayetin amacı savaş gibi istisnai dönemlerde nüfüsu korumak veya fakirleri kurtarmak(kölelik devrinde) içindir keyfi isteyen alamaz.

Çocuğum sen şaka mısın? Peygamber bile senin yaşın kadar savaşa katılıp insan öldürmüştür.

Ben bu ayetten toplumsal görgü kuralı çıkarıyorum mesela sen de dalga geçiyorsun kalbin imana açık olması örneğidir.
Kutsal bir kitapta peygamberin özel hayatından bahsedilmesine, kutsal kitap aracılığı ile kendi rahatını sağlamasına gülüyorum.

Çocuğum sen şaka mısın? Peygamber bile senin yaşın kadar savaşa katılıp insan öldürmüştür.
Doğrudur hocam ne niyetle yazdınız bilmiyorum bunu ama ailem kadar yakın diyebileceğiniz kişiler haksız yere işkence görürse siz ne yapardınız merakımdan soruyorum.

Suna çok gülüyorum her seferinde ya.
Sadece üç harften oluşan bir dinden nefret etmenizin sebebi nedir? Sürekli kin-nefret içeren konu/yorumlarınızı görüyorum. Gerçekten tüm dinleri araştırdınız mı yoksa internetten ve yaşıtlarınızdan mı öğrendiniz? Yaşınız da küçüktü yanlış hatırlamıyorsam.

Doğrudur hocam ne niyetle yazdınız bilmiyorum bunu ama ailem kadar yakın diyebileceğiniz kişiler haksız yere işkence görürse siz ne yapardınız merakımdan soruyorum.

Bize dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…