Deviantart hesabını devre dışı bırakma

m50h7T

Centipat
Öncelikle selam, 3 yıl önce deviantart diye bir yere üye olmuşum, siteye girip hesabımı devre dışı yaptım ayarlardan.
1 ay icinde devre dışı olacak yazıyordu. 1 ay gecti bir gireyim dedim girecek mi diye tekrar girdi fakat satın alma işlemlerini de falan izin vermiyor devre.
Dışı bıraktıgım icin aklımda kalan sorular var neden komple kapanmamıs hâlâ giriliyor bir sıkıntı olur mu? (bu arada yeniyim yanlış konu actıysam kusura bakmayın)

Deviantart ile ilgili nasıl bir sıkıntı yaşayabilirsiniz ki?

Deviantart güvenilir bir site o konuda endişe etmenize gerek yok. Hesaba neden hala girilebildiği konusunda maalesef bir bilgim yok.

Deviantart güvenilir bir site o konuda endişe etmenize gerek yok. Hesaba neden hala girilebildiği konusunda maalesef bir bilgim yok.
dostum bak ayarlardan devre dışı bırakma sekmesıne geldıgımde böyle bir yazı cıkıyor hesabım devre dışı oldugunu dıyor burda sanırım

Dosya Ekleri

• safasfsafasfasf.png
    safasfsafasfasf.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 45
Deviantart güzel insanlarla dolu bir sanat platformu. Endişelenecek bir durum yok. Eğer e-posta bildirimleri rahatsız ediyorsa posta aboneliğini iptal edebilirsin.

tamamdır dostum cıktım teşekkürler son sorum olucak site üzerinden siteye kayıtlı oldugum e postamı degiştirsem olurmu cünkü kendi kullandıgım e posta iş e postam da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı