Deviantart para çekme nasıl yapılır?

dyingme

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Deviantart sanat sitesinde yaptığım dijital artworklerden kazandığım param var, devamlı birikiyor ama çekemiyorum, çünkü sitede 3 tane para çekme yöntemi var: 1- PayPal, 2-Stripe, 3- Bitpay. Bunların üçü de maalesef ülkemizde çalışmıyor, BitPay normalde çalışıyor ama Deviantart üzerinden ülkemize hizmet vermiyormuş, yani o da olmuyor. Bunu daha önce de sormuştum cevap bulamamıştım, koca ülkede bu sorunu çözen birileri vardır diye düşünerek tekrar yazıyorum, bilen varsa cevabını bekliyorum.

Hocam sıkıntınızı çöze bildiniz mi bende bu sıkıntıyı yaşıyorum da ? Bir de size şey sorucam şuan ben bitpay hesabı açtım aplikasyonu ve cüzdanı da kurdum da bu çalışmama olayı tam olarak nasıl oluyor devianart hesabını bağlayınca mı sıkıntı yaratıyorlar ? Diğer postunuzu da okudum bir doğrulama istiyorlarmış anladığım kadarıyla ama o doğrulama bana gelmedi sadece e-mail doğrulama ve 2 aşamalı doğrulamaları yaptım wallet kurdum o kadar. Nerede tam olarak bu doğrulamayı yapıyoruz devianart hesabını bağlamaya çalıştığımız zaman mı geliyor yoksa acaba kaldırdılar mı ? Bu konu ile alakalı bir çözüm bulduysanız paylaşa bilir misiniz acaba ?

Hocam sıkıntınızı çöze bildiniz mi bende bu sıkıntıyı yaşıyorum da ? Bir de size şey sorucam şuan ben bitpay hesabı açtım aplikasyonu ve cüzdanı da kurdum da bu çalışmama olayı tam olarak nasıl oluyor devianart hesabını bağlayınca mı sıkıntı yaratıyorlar ? Diğer postunuzu da okudum bir doğrulama istiyorlarmış anladığım kadarıyla ama o doğrulama bana gelmedi sadece e-mail doğrulama ve 2 aşamalı doğrulamaları yaptım wallet kurdum o kadar. Nerede tam olarak bu doğrulamayı yapıyoruz devianart hesabını bağlamaya çalıştığımız zaman mı geliyor yoksa acaba kaldırdılar mı ? Bu konu ile alakalı bir çözüm bulduysanız paylaşa bilir misiniz acaba ?
Deviantart sitesinde para çekme bölümünde "withdraw with Bitpay" seçeneğinde email adresi istiyor, email adresini yazınca bitpay, yazdığınız email adresine bir link gönderip deviantart para çekme işleminizi tamamlayın diyor, işte orada sorun çıkıyor, yoksa normalde bitpay çalışıyor ama deviantart ödemesi yapmıyor maalesef şu an, ticket açıp sordum, ülkenize deviantart üzerinden hizmet vermiyoruz belki ilerde verebiliriz şeklinde bir cevap aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı