zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Merhaba, görev yöneticisinde "device association Framework provider host" diye bir şey gördüm. Bu nedir, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023
Merhaba, görev yöneticisinde "device association Framework provider host" diye bir şey gördüm. Bu nedir, bilen var mı?
kralonur1417 Megapat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 211 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2023 #2 zMiltrex dedi: Merhaba, görev yöneticisinde "device association Framework provider host" diye bir şey gördüm. Bu nedir, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bir Windows servisi arka planda çalışır. Temel görevi bilgisayara bağlı kablolu veya Wireless cihazları kontrol etmektir. Genellikle eşlemek için kullanılır cihazları. Artı 0 Eksi
zMiltrex dedi: Merhaba, görev yöneticisinde "device association Framework provider host" diye bir şey gördüm. Bu nedir, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bir Windows servisi arka planda çalışır. Temel görevi bilgisayara bağlı kablolu veya Wireless cihazları kontrol etmektir. Genellikle eşlemek için kullanılır cihazları.