A ahmetaltanatabey54 Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Alan Wake 2 oynarken bu hata ile karşılaştım, ekran kartım RX6600, çözümü bilen veya fikri olan varsa sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,3 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
Arkadaşlar Alan Wake 2 oynarken bu hata ile karşılaştım, ekran kartım RX6600, çözümü bilen veya fikri olan varsa sevinirim.
KindOfEmre Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 19 Kasım 2023 #2 ahmetaltanatabey54 dedi: Arkadaşlar Alan Wake 2 oynarken bu hata ile karşılaştım, ekran kartım RX6600, çözümü bilen veya fikri olan varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende 3060 var az önce aynı hatayı bende aldım. Bazı yerlerde undervolt veya overclock bu hataya sebep oluyor demişler. Benim kart Undervolt'lu henüz stock ayarlarda denemedim. Deneyince sonucu yazarım.
ahmetaltanatabey54 dedi: Arkadaşlar Alan Wake 2 oynarken bu hata ile karşılaştım, ekran kartım RX6600, çözümü bilen veya fikri olan varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende 3060 var az önce aynı hatayı bende aldım. Bazı yerlerde undervolt veya overclock bu hataya sebep oluyor demişler. Benim kart Undervolt'lu henüz stock ayarlarda denemedim. Deneyince sonucu yazarım.