Devil May Cry 5 alınır mı?

yer fıstığı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI
AMD Ryzen 5 5600
GIGABYTE A520M-H
GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X
Meslek
Öğrenci
Gerek oyunun grafikleri olsun, gerek karakterleri olsun bayağıdır ilgimi çeken bir oyun. Ama hikayesel anlamda sadece 5'i alsam sorun olur mu? Hikayeyi anlamayıp sıkılmaktan korkuyorum.

Gerek oyunun grafikleri olsun, gerek karakterleri olsun bayağıdır ilgimi çeken bir oyun. Ama hikayesel anlamda sadece 5'i alsam sorun olur mu? Hikayeyi anlamayıp sıkılmaktan korkuyorum.
Normalde hikayesi için alınacak bir oyun değil çünkü o konuda çok kaliteli bir oyun değil ama şahsen severim baya, karakterlerinide.

Hikaye olarak oyun serisi şu şekilde gidiyor:
DMC 3
DMC 1
DMC 2
DMC 4
DMC 5

Dönüm noktaları tabiki DMC 3 ile 4 oluyor 5. oyun için. Oynamaya değer oyunlardır onlarda, özellikle DMC 3 en iyi oyun olarak söylenir ama şahsen 5 daha iyi. 3'ü savunan baya kişi var 5'e karşı.

Aldım yanıtlarınız için teşekkür ederim.^^

Al al. Anlarsın hikayeyi, merak etme. Zaten hikayesi bayağı basit, oyunun başında da anlatıyor azıcık. Oynanışı müthiş zevkli bir oyun. Yalnız tavsiyem Special Edition alman ve gamepad ile oynaman.

Gamepad almak istiyorum da bütçem 600 700 falan anca oluyor o paraya da düzgün çalışan gamepad var mıdır ki bilemiyorum.

Alınır bende hikayeye 5. oyun ile başladım anlaması zor değil. Zaten eski oyunları klavye ile oynaması çok zor.

Aldım yanıtlarınız için teşekkür ederim.^^

Gamepad almak istiyorum da bütçem 600 700 falan anca oluyor o paraya da düzgün çalışan gamepad var mıdır ki bilemiyorum.

Belki kablolu bir şeyler bulabilirsiniz ama piyasayı bilmediğim için önerim yeni konu açmanız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı