L Lannisters Hectopat Katılım 3 Mart 2014 Mesajlar 21 11 Mart 2014 #1 Arkadaşlar anahtar ile gizli kapıları açıp göreve girdiğim zaman bas ve başla diyor (oyun Türkçe yamalı) fakat neye basarsam basayım başlamıyor. Ne yapmam lazım ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2014
Arkadaşlar anahtar ile gizli kapıları açıp göreve girdiğim zaman bas ve başla diyor (oyun Türkçe yamalı) fakat neye basarsam basayım başlamıyor. Ne yapmam lazım ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Mart 2014 #2 Oyunun Ayarlarına gir ve kontrol kısmından klavye ayarlarına bak. Büyük ihtimalle tuş atanmamıştır.
S sesses12 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #3 Bende de aynı problem var Control kısmından bütün atamaları yaptım fakat başlatamadım görevi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2014
G geyik Kilopat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #4 Arkadaşlar bende aynı sorundan muzdariptim internette başka başlıkta yok bu konuda. Aradım buldum üşenmeden üyelik aldım yazayım diye. Backspace(silme) tuşu ile gizli görevler başlıyor. Kontrollerde falan yok bulamazsınız İyi oyunlar.
Arkadaşlar bende aynı sorundan muzdariptim internette başka başlıkta yok bu konuda. Aradım buldum üşenmeden üyelik aldım yazayım diye. Backspace(silme) tuşu ile gizli görevler başlıyor. Kontrollerde falan yok bulamazsınız İyi oyunlar.
A Akif.m Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #5 geyik dedi: Arkadaşlar bende aynı sorundan muzdariptim internette başka başlıkta yok bu konuda. Aradım buldum üşenmeden üyelik aldım yazayım diye. Backspace(silme) tuşu ile gizli görevler başlıyor. Kontrollerde falan yok bulamazsınız iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Belki görmezsiniz fakat çok teşekkürler.
geyik dedi: Arkadaşlar bende aynı sorundan muzdariptim internette başka başlıkta yok bu konuda. Aradım buldum üşenmeden üyelik aldım yazayım diye. Backspace(silme) tuşu ile gizli görevler başlıyor. Kontrollerde falan yok bulamazsınız iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Belki görmezsiniz fakat çok teşekkürler.