Devil May Cry 5 P2p Grubu Tarafından Kırıldı

Makaleler
17
Daha fazla  
Oyun çıktığı gün içerisinde kırıldı. Oyun dünyasının denuvo korumasından vazgeçme vakti geldi sanırım. Forumlardan aldığım bilgiye göre oyunun demosunda kullanılan exe dosyası denuvo koruması içermiyormuş. Bu exe dosyası yayınlandığı için daha çabuk kırılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denuvo'nun yerine başka bir yazılım geçse bile bu insanları durduramazlar Firmalarında işine gelmiyor değil.

Yanlış bilgileri gidereyim. Oyun teknik olarak kırılmadı, kırılmasına da gerek yok şu an çünkü birkaç geliştiricilerinin yaptığı bir hata sonucu (işten atıldıklarına şüphe yok) steam üzerinden oyunun korumasız versiyonu 1 saatliğine yayınlandı sonuç da bu.

Düzeleme:
Steam DRM koruması varmış o da kolay bir şekilde aşılmış konuyu açan arkadaşın dedikleri doğru.

Korsanı kesinlikle desteklemiyorum fakat Denuvo'yu da aynı derecede desteklemiyorum. Eğer bir oyunda Denuvo varsa o oyunu kesinlikle almıyor ve oynamıyorum. Steam'de 800 tane oyunum arasında bir tane bile Denuvolu oyun yok. Zaten çoğu oyun satın alımımı GoG üzerinden yapıyorum.

Böyle haberleri duyunca hissettiğim hazzı tarif edemem.

Neden Denuvo'yu desteklemiyorsunuz?

Oyunun Denuvo koruması olmayan sürümünü birisi internete sızdırdı. O yüzden repack gurupları ve sitelere yüklendi. Yani kırılmadı.

Kendi şirketlerinde sıkıntı var adamların

Neden Denuvo'yu desteklemiyorsunuz?
Tek çare oldukları için kullanılıyorlar fakat yine de adam akıllı işlerini yapıp oyunları korudukları söylenemez, ayrıca. Oyunlardan Denuvo koruma servisleri güncellemeler ile kaldırıldıklarında 10-20FPS gibi inanılmaz rakamlarla artışlar görüyoruz. Bu bence Denuvo'dan nefret etmek için yeterli bir şey.

Sürekli online zorunluluğu olmadığı sürece oyunları korumak imkansıza yakın. Google şu stream ederek oynama işine bir an önce girse çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…