hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 5 Temmuz 2023 #1 Ben DMC 5 aldım bir de yanında Vergil diye bir şey daha verdi. Bu tam olarak ne oluyor, ne işe yarıyor? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2023
Ben DMC 5 aldım bir de yanında Vergil diye bir şey daha verdi. Bu tam olarak ne oluyor, ne işe yarıyor? Teşekkürler.
O Ouzzi Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 50 5 Temmuz 2023 #2 Vergil adlı karakter ile oynayabiliyoruz
Melih rifat kayikci Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 Oyunda oynayabileceğin farkli bir karakter daha açılıyor farklı yeteneklerı ve silahları var. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 5 Temmuz 2023 #4 Ouzzi dedi: Vergil adlı karakter ile oynayabiliyoruz Genişletmek için tıkla... Melih rifat kayikci dedi: Oyunda oynayabileceğin farkli bir karakter daha açılıyor farklı yeteneklerı ve silahları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Ouzzi dedi: Vergil adlı karakter ile oynayabiliyoruz Genişletmek için tıkla... Melih rifat kayikci dedi: Oyunda oynayabileceğin farkli bir karakter daha açılıyor farklı yeteneklerı ve silahları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim