Kaiser Sama Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Co-op modu var galiba. Bu Co-op modu hikaye görevleri mi yoksa saçma sapan görevler mi?
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 Coop olduğu steam sayfasında yazıyor.Ama ana hikayemi bilmiyorum.Bi kaç tane video buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Coop olduğu steam sayfasında yazıyor.Ama ana hikayemi bilmiyorum.Bi kaç tane video buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 7 Mart 2023 #3 Kaiser Sama dedi: Co-op modu var galiba. Bu Co-op modu hikaye görevleri mi yoksa saçma sapan görevler mi? Genişletmek için tıkla... Ana hikâye görevleri ancak her görevde olmuyor diye hatırlıyorum.
Kaiser Sama dedi: Co-op modu var galiba. Bu Co-op modu hikaye görevleri mi yoksa saçma sapan görevler mi? Genişletmek için tıkla... Ana hikâye görevleri ancak her görevde olmuyor diye hatırlıyorum.