thinx Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 157 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #1 DMC HD Collection Türkçe yaması var mı?
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #2 Var ama korsan site olduğu için buraya link atamam.
sinematografi Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #3 BeraTXDDD dedi: Var ama korsan site olduğu için buraya link atamam. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, PS3 için olan bir yama var. Acaba PC'ye uyumlu mudur? Direkt PC için bulamadım.
BeraTXDDD dedi: Var ama korsan site olduğu için buraya link atamam. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, PS3 için olan bir yama var. Acaba PC'ye uyumlu mudur? Direkt PC için bulamadım.
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 6 Mayıs 2022 #4 Yok. 1 ve 2. oyun hiç çevrilmedi. 3. oyun da çevrildi ama uyarlanmadı.
sinematografi Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 Charlotth dedi: Yok. 1 ve 2. oyun hiç çevrilmedi. 3. oyun da çevrildi ama uyarlanmadı. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam. Bende hiçbir yerde bulamadım. Orta düzey bir İngilizce ile oynayacağız o zaman el mahkum
Charlotth dedi: Yok. 1 ve 2. oyun hiç çevrilmedi. 3. oyun da çevrildi ama uyarlanmadı. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam. Bende hiçbir yerde bulamadım. Orta düzey bir İngilizce ile oynayacağız o zaman el mahkum
Utkan Tokgöz Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #6 BeraTXDDD dedi: Var ama korsan site olduğu için buraya link atamam. Genişletmek için tıkla... Bana dc'den atabilir misin hocam?
BeraTXDDD dedi: Var ama korsan site olduğu için buraya link atamam. Genişletmek için tıkla... Bana dc'den atabilir misin hocam?
Ogzy_K Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #7 BeraTXDDD dedi: Var ama korsan site olduğu için buraya link atamam. Genişletmek için tıkla... Hocam benim ihtiyacım var yamaya, bulamadım da DMC 3'ün TR yamasını. Bu arada benimki HD Collection.
BeraTXDDD dedi: Var ama korsan site olduğu için buraya link atamam. Genişletmek için tıkla... Hocam benim ihtiyacım var yamaya, bulamadım da DMC 3'ün TR yamasını. Bu arada benimki HD Collection.