wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #1 Çıkış yapmadan daha öncelerde betalari oldu ve ben denemiştim, mobil için gayet ideal bir oyun. DMC severler için güzel bir haber. *Dipnot*: Sunucular 10 Ocak da açılacak bilginize. Play Store: Devil May Cry: Peak of Combat - Apps on Google Play Only DMC Licensed on Mobile play.google.com iOS: Devil May Cry: Peak of Combat Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2024
Çıkış yapmadan daha öncelerde betalari oldu ve ben denemiştim, mobil için gayet ideal bir oyun. DMC severler için güzel bir haber. *Dipnot*: Sunucular 10 Ocak da açılacak bilginize. Play Store: Devil May Cry: Peak of Combat - Apps on Google Play Only DMC Licensed on Mobile play.google.com iOS: Devil May Cry: Peak of Combat
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 8 Ocak 2024 #2 Lady için indiricem.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #3 Oyunu marketten indirdikten sonra 1.1 GB dâhâ veri indirdim, şimdi 43 saat bekleyeceğiz oyun açılana kadar.
Oyunu marketten indirdikten sonra 1.1 GB dâhâ veri indirdim, şimdi 43 saat bekleyeceğiz oyun açılana kadar.