HD collection ile Devil May Cry 1-2-3 oynayın sonra dördüncü oyuna bakarsınız.
HD collection içinde 1, 2 ve 3. oyunlar var.
En son DmC Devil May Cry bakın. DmC olan farklı bir firma tarafından yapıldı ve ana seri ile alakası yok.
Aslında takip edilirse hiçte fena olmayan bir hikayesi var.Hikâyesi ile öne çıkmadığı için hepsini oynamana gerek yok. Günümüzde 1. oyun aşırı kötü durumda. 2. oyun ise zamanında bile sevilmemişti, bugün yanda dizi izlerken bile katlanılmayacak kadar sıkıcı. 3. oyun ise oynanış ve esprileri anlamında günümüzde bile oynaması keyifli. O yüzden 3. oyundan başlarsan iyi olur. Zaten 3. oyun, hikâyesel anlamda serinin ilki. Sonra 4. ve 5. oyuna da bakarsın. Özellikle 5. oyun oynanış anlamında zirvedir benim için.
DMC: Devil May Cry ise diğer 5 oyundan bağımsız.
hd collections indiriyorum şuan 3 oyunda var sanırım içinde oynarım ben sorun değil benim için karakterleri sevdiğimden oynayacağım zatenHikâyesi ile öne çıkmadığı için hepsini oynamana gerek yok. Günümüzde 1. oyun aşırı kötü durumda. 2. oyun ise zamanında bile sevilmemişti, bugün yanda dizi izlerken bile katlanılmayacak kadar sıkıcı. 3. oyun ise oynanış ve esprileri anlamında günümüzde bile oynaması keyifli. O yüzden 3. oyundan başlarsan iyi olur. Zaten 3. oyun, hikâyesel anlamda serinin ilki. Sonra 4. ve 5. oyuna da bakarsın. Özellikle 5. oyun oynanış anlamında zirvedir benim için.
DMC: Devil May Cry ise diğer 5 oyundan bağımsız.
Oynanış ve bölüm tasarımıyla öne çıkan oyunda oynanış ve bölüm tasarımı kötü hocam. Alttaki video DMC 2 için çok iyi bir örnek videodur.HD Collections indiriyorum şuan 3 oyunda var sanırım içinde oynarım ben sorun değil benim için karakterleri sevdiğimden oynayacağım zaten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.