Devil May Cry serisi hangi oyundan başlanmalı?

• Konuyu başlatan 469453
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.848

469453

Hectopat
Elimde PlayStation 3 var ve oyun kurmayı biliyorum fakat PS3'te hangi oyun önce oynanmalı? Elimde indirebileceğim bunlar var.

?hash=bb1ad64b25277ca1a2959cd69ec8eb92.png

Dosya Ekleri

• 1709587831370.png
    1709587831370.png
    96 KB · Görüntüleme: 59
  • 1709588057118.png
    1709588057118.png
    51,7 KB · Görüntüleme: 49
HD collection ile Devil May Cry 1-2-3 oynayın sonra dördüncü oyuna bakarsınız.
HD collection içinde 1, 2 ve 3. oyunlar var.
En son DmC Devil May Cry bakın. DmC olan farklı bir firma tarafından yapıldı ve ana seri ile alakası yok.

Hikâyesi ile öne çıkmadığı için hepsini oynamana gerek yok. Günümüzde 1. oyun aşırı kötü durumda. 2. oyun ise zamanında bile sevilmemişti, bugün yanda dizi izlerken bile katlanılmayacak kadar sıkıcı. 3. oyun ise oynanış ve esprileri anlamında günümüzde bile oynaması keyifli. O yüzden 3. oyundan başlarsan iyi olur. Zaten 3. oyun, hikâyesel anlamda serinin ilki. Sonra 4. ve 5. oyuna da bakarsın. Özellikle 5. oyun oynanış anlamında zirvedir benim için.
DMC: Devil May Cry ise diğer 5 oyundan bağımsız.

Hikâyesi ile öne çıkmadığı için hepsini oynamana gerek yok. Günümüzde 1. oyun aşırı kötü durumda. 2. oyun ise zamanında bile sevilmemişti, bugün yanda dizi izlerken bile katlanılmayacak kadar sıkıcı. 3. oyun ise oynanış ve esprileri anlamında günümüzde bile oynaması keyifli. O yüzden 3. oyundan başlarsan iyi olur. Zaten 3. oyun, hikâyesel anlamda serinin ilki. Sonra 4. ve 5. oyuna da bakarsın. Özellikle 5. oyun oynanış anlamında zirvedir benim için.
Aslında takip edilirse hiçte fena olmayan bir hikayesi var.

hd collections indiriyorum şuan 3 oyunda var sanırım içinde oynarım ben sorun değil benim için karakterleri sevdiğimden oynayacağım zaten

HD Collections indiriyorum şuan 3 oyunda var sanırım içinde oynarım ben sorun değil benim için karakterleri sevdiğimden oynayacağım zaten
Oynanış ve bölüm tasarımıyla öne çıkan oyunda oynanış ve bölüm tasarımı kötü hocam. Alttaki video DMC 2 için çok iyi bir örnek videodur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı