Devlet bursu yatmadı

D3bko

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben lise öğrencisiyim. Ortaokuldan beri devlet bursu alıyorum bursluluk sınavı sayesinde. Normalde ayın 16'sında yatan burs 2023 itibarıyla yatmadı. Benimle aynı sorunu yaşayan, benim bilmediğim bir gelişmeyi bilen biri var mı?

İllaki yatar hocam. Bekleyin.

Hocam e-Devlet'ten bursun yattığı gözüküyor, hatta kendi banka hesabım olduğundan ben parayı banka hesabıma çekebildim de. Ama PTT kart kullanarak çeken kişilere yatmamış galiba. İlginç.

Ayrıca geçen sene ocak ayının bursu şubat ayının başında yatmıştı. Sabırlı olun. Hakkınız yenmez.

25 olması lazım. İlk aylar erken geliyor ama sonradan 25 oluyor.

Tamamdır, beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

PTT karta yatıp yatmadığını ATM hariç öğrenmenin bir yolu var mı bende de hâlâ yatmadı.

Hocam aynı durumdayım benimde hala ocak ayı yatmadı.

Devlet bursu nasıl oluyor sınavları filan bilgilendirebilir misiniz?

PTT karta yatıp yatmadığını ATM hariç öğrenmenin bir yolu var mı bende de hâlâ yatmadı.
e-Devlet hesabınız varsa "PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama ve Hesaba Aktarma" servisiyle görebilirsiniz, eğer e-Devlet hesabınız yoksa öyle bir şey bildiğim kadarıyla mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…