Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar Bilkent Şehir Hastanesinden randevu alacağım ama lens muayenesi yapıyorlar mı? Sigortam yok muayene ücreti ne kadar tutar? Özele mi gitmeliyim para vereceksem?
Arkadaşlar Bilkent Şehir Hastanesinden randevu alacağım ama lens muayenesi yapıyorlar mı? Sigortam yok muayene ücreti ne kadar tutar? Özele mi gitmeliyim para vereceksem?
Çözüm Mustafa.Kaan 6 Ağustos 2025 Evet, yapıyorlar. Polikliniğe gittiğinizde lens numaramı ölçtürmek istiyorum demeniz yeterli. Şehir hastanelerinde muayene katılım payı 45 TL 2025 yılında.
Evet, yapıyorlar. Polikliniğe gittiğinizde lens numaramı ölçtürmek istiyorum demeniz yeterli. Şehir hastanelerinde muayene katılım payı 45 TL 2025 yılında.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.630 Makaleler 2 Çözümler 1.640 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Evet, yapıyorlar. Polikliniğe gittiğinizde lens numaramı ölçtürmek istiyorum demeniz yeterli. Şehir hastanelerinde muayene katılım payı 45 TL 2025 yılında. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, yapıyorlar. Polikliniğe gittiğinizde lens numaramı ölçtürmek istiyorum demeniz yeterli. Şehir hastanelerinde muayene katılım payı 45 TL 2025 yılında.
KS KS Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Ağustos 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Evet, yapıyorlar. Polikliniğe gittiğinizde lens numaramı ölçtürmek istiyorum demeniz yeterli. Şehir hastanelerinde muayene katılım payı 45 TL 2025 yılında. Genişletmek için tıkla... Sigortasız olduğum için ekstra ücret yüksek olur mu? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Evet, yapıyorlar. Polikliniğe gittiğinizde lens numaramı ölçtürmek istiyorum demeniz yeterli. Şehir hastanelerinde muayene katılım payı 45 TL 2025 yılında. Genişletmek için tıkla... Sigortasız olduğum için ekstra ücret yüksek olur mu?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.630 Makaleler 2 Çözümler 1.640 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 En fazla 80-100 bandında olur ödeyeceğiniz ücret. Artı 0 Eksi