Devlet hastanesinde burun ameliyatı olunur mu?

Burnumun içinde bazı sıkıntılar var. Ayrıca sağa doğru eğik duruyor. Özel bir hastanede farklı bir durum için gittiğimde bana ameliyat olmama gerektiği söylendi. Arada bir nezle ve burun tıkanıklığı yanında nefes darlığı yaşıyorum. Edirne 1. Murat devlet hastanesi ya da Trakya üniversitesi fakültesine gidip doktor ile görüşmek istiyorum. Şayet ameliyat kararı çıkarsa ne yapmalıyım? Günümüz insanlarının devlet hastanelerine karşı ön yargıları beni korkutuyor. Devlet hastanesinde ameliyat olunur mu? Ayrıca ücret ödenir mi?

Bulunduğunuz bölgeyi araştırın en iyi doktor nerde tanıdığım bir karından 1 belden ameliyat oldu bel sanki dokunulmamış gibi ama karnında kötü iz var. Araştırmak en mantıklısı.

Doktora gore degisir ben devlette varikosel ameliyati oldum hic sorun yasamadim ameliyat sonrasi bakim da gayet yeterliydi. Gece agrim oldu bas hemsir geldi bir igne vurdu sabaha kadar misil misil uyudum. Gozlemledigim kadariyla eger devletteki doktor iyiyse ameliyatta pek fark olmuyor ancak odada bulunan hasta sayisi ve takilan serum miktari ozelde daha iyi olabiliyor elbette.

Hastane değil doktor önemli olan ama benim tercihim her zaman özelden yana göz için özele gittim, kulak için özele gittim, dişlerim için kliniğe gittim.
Hem daha ilgililer ilgi manyağı olduğum için sevmiş olabilirim.

(Evet ben körüm, sağır değilim sadece kulağım bazen enfekte oluyor şeffaf sarı su akıyor (kulak kiri değil damla kullandığımda enfeksiyon gibi sıvı akıyordu) kanıyor ağrıyor özellikle soğuk havalarda, dişlerim bozuktu diş teli kullandım)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…