Devlet hastanesinde diş dolgusu ve kanal tedavisi yaptırılır mı?

erdem900

Yoctopat
Bu konuda açık söylemem gerekirse önyargılıyım. Yaklaşık 2 hafta önce özel bir diş polikliniğine gittim ve 11 diş için dolgu 2 diş için kanal tedavisi önerdi. Fiyatı da dudak uçuklattı bu yüzden sanırım devlet hastanesinde tedavi olacağım. Olmadan önce biraz ön yargılarım var siz ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Doktor düzgün gelirse olur olmaya da devlet hastanesinde diş işi biraz sıkıntı önce genel dişe randevu alıyorsun bakıyor tamam sen şuraya git diyor gönderiyor o demeden önce onun dediği yere randevu alamıyorsun dese bile randevu bulunmuyor kolay kolay bulursan ve şansın yaver gider doktor iyiyse sorun olacağını sanmam doktor iyi değilse özelde de yaptırsan sıkıntı çekersin.

Ben devlette diş taşlarımı temizletip dolgu yaptırmıştım o günden sonra bir daha devlet hastanesine gitmeme kararı aldım. O gün çektiğim acıyı başka hiçbir yerde çekmedim üstelik azarlayıp duruyordu tabii bu doktora göre de değişir tabii ki. 5-6 ay önce de kanal tedavisi olmuştum özel bir poliklinikte acısız çok rahat geçti en azından insan yerine konuldum benim tecrübem bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…