Devlet hastanesinde sağlık raporu paralı mı?

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, kardeşime iş için sağlık raporu cikartacağım da devlet hastanesinde paralı mı sağlık raporu?

Öncelikle merhaba, kardeşime iş için sağlık raporu cikartacağım da devlet hastanesinde paralı mı sağlık raporu?

Devlet hastanesinde, sağlık kurul raporu için 1000₺ verdim. Yıl 2023 idi. 6-7 doktor baktı o zaman.

Devlet hastanesinde, sağlık kurul raporu için 1000₺ verdim. Yıl 2023 idi. 6-7 doktor baktı o zaman.

1000₺ mi bir rapor için mi? Devlet hastanesi adı üstünde nasıl bir iş bu 1000 TL vereceğime özele gider 2000 veririm en azından işlerini tam yapmış olurlar.

1000₺ mi bir rapor için mi? Devlet hastanesi adı üstünde nasıl bir iş bu 1000 TL vereceğime özele gider 2000 veririm en azından işlerini tam yapmış olurlar.

Kurum benden devlet hastanesinden alınmış sağlık kurul raporu istedi. 2023 yılında 1000₺, şimdiki fiyatı nasıl?

Kurum benden devlet hastanesinden alınmış sağlık kurul raporu istedi. 2023 yılında 1000₺, şimdiki fiyatı nasıl?

İnternette "kişinin herhangi bir sağlık problemi yoksa sağlık raporu aile hekimi tarafından düzenlenir. Aile hekimlerine giden ve ileri bir sağlık sorunu olmadığı tespit edilen vatandaşlardan bu işlem karışlığında herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Üniversite hastaneleri ve eğitim araştırma hastaneleri 300 TL." yazmakta.

2024 yılında Şikayetvar'da yazılmış.

Tek hekim onaylı sağlık raporu için olabilir mi? Sağlık ocağında tek hekim onaylı sağlık raporu veriyor, diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…