Selam, bir okulun müdürüyle konuşmaya gittiğimizde bizim lisenin derslerinin 40 dakika olmasına şaşırmıştı, normalde derslerin 35 dakika olduğunu söyledi. Devlet liselerinde cidden böyle mi oluyor, yoksa değişiyor mu? İnternette bir şey bulamadım.
Selam, bir okulun müdürüyle konuşmaya gittiğimizde bizim lisenin derslerinin 40 dakika olmasına şaşırmıştı, normalde derslerin 35 dakika olduğunu söyledi. Devlet liselerinde cidden böyle mi oluyor, yoksa değişiyor mu? İnternette bir şey bulamadım.
Bir ders 80 dakika mı? Nasıl yani hocam?Okuldan okula değişebiliyor geçen seneye kadar derslerimiz 40'ar dakikaydı bu sene 80 dakikaya çıktı.
Bir ders 80 dakika mı? Nasıl yani hocam?
80 dakika nedir hocam dünyayı mı fethediyorsunuz?Okuldan okula değişebiliyor geçen seneye kadar derslerimiz 40'ar dakikaydı bu sene 80 dakikaya çıktı.
Tüm dersler mi öyle?Evet blok ders diye geçiyor 80 dakikda ders 15 dakika teneffüs şeklinde ilerliyor.
Evet blok ders diye geçiyor 80 dakikda ders 15 dakika teneffüs şeklinde ilerliyor.
Tüm dersler mi öyle?
80 dakika nedir hocam dünyayı mı fethediyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.