burak9292 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:05 #1 Bazı olaylar yüzünden okula gidemedim, devamsızlığım 32 gün. Ben devletteyim. Antalya'dan İzmir'e taşınacağım, oradan özele geçeceğim. Devamsızlıkları faaliyet kısmına alırlarsa siliniyormuş. Alırlar mı sizce? Acil, 11. sınıf. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 11:29
Bazı olaylar yüzünden okula gidemedim, devamsızlığım 32 gün. Ben devletteyim. Antalya'dan İzmir'e taşınacağım, oradan özele geçeceğim. Devamsızlıkları faaliyet kısmına alırlarsa siliniyormuş. Alırlar mı sizce? Acil, 11. sınıf.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.524 Makaleler 1 Çözümler 7 Dün 11:45 #2 Okuldan okula değişebilir. 30 günü geçmiş olmanız da durumu etkiler. Direkt, gideceğiniz okulu arayıp sorun. Artı 0 Eksi
Okuldan okula değişebilir. 30 günü geçmiş olmanız da durumu etkiler. Direkt, gideceğiniz okulu arayıp sorun.
KS KS burak9292 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:18 #3 Teşekkürler fullmetal dedi: Okuldan okula değişebilir. 30 günü geçmiş olmanız da durumu etkiler. Direkt, gideceğiniz okulu arayıp sor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Teşekkürler fullmetal dedi: Okuldan okula değişebilir. 30 günü geçmiş olmanız da durumu etkiler. Direkt, gideceğiniz okulu arayıp sor Genişletmek için tıkla...