POİSON KİNG Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Babam devlet memuru onun adına Papara hesabı açsam sakıncası var mıdır? Yoksa da borsa oynanabilir mi?
Babam devlet memuru onun adına Papara hesabı açsam sakıncası var mıdır? Yoksa da borsa oynanabilir mi?
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.056 Çözümler 6 29 Aralık 2023 #3 POİSON KİNG dedi: Yoksa da borsa oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Acabilirsiniz, ama hisse senedi alamazsiniz Papara'da oyle bir ozellik yok. En iyisi Ziraat Bankası bu durumda.
POİSON KİNG dedi: Yoksa da borsa oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Acabilirsiniz, ama hisse senedi alamazsiniz Papara'da oyle bir ozellik yok. En iyisi Ziraat Bankası bu durumda.
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #4 Borsa oyun değildir.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.056 Çözümler 6 29 Aralık 2023 #5 reeltirci dedi: Borsa oyun değildir. Genişletmek için tıkla... 3 yillik trader olarak katiliyorum.
POİSON KİNG Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #6 xu1 dedi: Acabilirsiniz, ama hisse senedi alamazsiniz Papara'da oyle bir ozellik yok. En iyisi Ziraat Bankası bu durumda. Genişletmek için tıkla... Efendim fakat bu özellik paparaya geldi diye biliyorum
xu1 dedi: Acabilirsiniz, ama hisse senedi alamazsiniz Papara'da oyle bir ozellik yok. En iyisi Ziraat Bankası bu durumda. Genişletmek için tıkla... Efendim fakat bu özellik paparaya geldi diye biliyorum
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.871 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 30 Aralık 2023 #7 reeltirci dedi: Borsa oyun değildir. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin hocam, borsada herkes birbirinin parasına taliptir. Birileri oyun falan sanıp kaybedecek ki yolumuzu bulalım.
reeltirci dedi: Borsa oyun değildir. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin hocam, borsada herkes birbirinin parasına taliptir. Birileri oyun falan sanıp kaybedecek ki yolumuzu bulalım.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.056 Çözümler 6 30 Aralık 2023 #8 Eryd dedi: Birileri oyun falan sanıp kaybedecek ki yolumuzu bulalım. Genişletmek için tıkla... Bize likidite lazim diyorsun . POİSON KİNG dedi: Efendim fakat bu özellik Papara'ya geldi diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yok diye biliyorum hocam internete bakin.
Eryd dedi: Birileri oyun falan sanıp kaybedecek ki yolumuzu bulalım. Genişletmek için tıkla... Bize likidite lazim diyorsun . POİSON KİNG dedi: Efendim fakat bu özellik Papara'ya geldi diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yok diye biliyorum hocam internete bakin.